CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Sunday, July 25, 2010

OK

Hmnn,

Aku rasa, aku nak stop social network buat masa ni, aku tak tahu sampai bila. Aku malas hidup dalam bayangan.

Datz all...

3 comments:

Noor Zulaikha said...

Mungkin ak tak layak nak ucapkan ni.. Just, jangan lari drpd bayangan tu sbb dia akan ikut ko..

Kiddo said...

Thanks zul...

jangan kata macam tu, aku terima semua pendapat dari luar :)

cuma...aku sendiri pun tak faham...

macam mana nak hilangkan bayangan tu...

Ili Shaheera said...

Kadang2, bayang2 ni la jadi teman setia kita tak kira masa.. Just go with the flow xD