CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Monday, July 19, 2010

1, 2, 3, GO!! (amende neh?)

Hmnn... Kembali pada cerita tentang aku... tajuk entry tak ada sebarang kaitan pun dengan isi kandungan entry >:]

Aku pun tak tahu apa yang aku rasa sekarang ni, bosan, bengang, rasa nak menyalahkan orang lain, kecewa, semuanya ada. Baru nak bergembira sikit, ada je yang potong line. Letih aku macam ni, makin di fikir makin sakit je kepala ni... Rase lemah je... zzz...

Bila aku pandang balik jauh kedalam diri aku, hidup aku dalam beberapa tahun kebelakangan ni, aku sendiri pun tak tahu apa pencapaian terbaik aku. Sekadar pointer tinggi2, aku tak rase ape pun. Nak buat ape pointer tinggi2 ni? Makan ke? Sekadar nombor di sekeping kertas je la. Yang mungkin membuatkan hidup aku lebih cerah suatu hari nanti.

Zaman sekolah  jangan cerita la, penat dah nak kenang. Aku banyak bazirkan hidup aku untuk benda yang tak ada pada hari ini waktu zaman sekolah aku. Kenang zaman sekolah, semua member2 aku pun dah bawa haluan sendiri. Selamat maju jaya untuk mereka...

And then antara yang memberi kesan dalam hidup aku, kenangan SB. Kadang kadang aku teringat, sejak kali pertama aku masuk SB, sampai SB mati. SB mati pun, tepat waktu aku sambung belajar. Benda ni, kalau nak hilang, bila2 je boleh hilang.

Aku rindu team Teakwondo, aku rindu tournament. Tapi ingat balik waktu last sem, teruk jugak aku rasa. Final projek tu betul2 buat aku down dengan lect yang membiarkan aku terikat. Urghh!! Bengang betul aku. Dah2, malas cerita tentang ni, bengang lak aku.

Cerita tentang poli, haha, macam biasa la, aku ni bukan jenis berkawan sangat. In fact, aku tak ada pun kawan >:]. Benda yang sama sentiasa berulang, aku habis sekolah rendah, semua member sekolah rendah dah entah pergi mana2. Habis sekolah menengah, pan sama gak, Poli pun, same je lah. Ahahaha. Tak tau nak kata apa. Life yang best. Apa pun, aku harap apa yang aku dengar hanya satu kesilapan.

Tiba2 rasa malas nak bercerita, sebenarnya dari tadi malas nak bercerita.. Thee hee hee >:]. Apa pun, Happy Birthday to ME.  Hadiah paling bermakna, Doa ibu bapa, hadiah dari si dia, dan keikhlasan semua yang wish. Kek tahun ini tersangatlah sedap, Chocolate Blueberry =9 tp aku tak suka amik gambar benda tak bernyawa. >:]




Pada semua  kenalan, maaf kerana tidak wish bday anda semua sepanjang tahun. Sebab, tak ada makna pun kan. Pada yang wish melalui phone, aku tak tahu pun siapa yang wish sebab aku dah buang semua kenangan. Apa pun, thanks. Enjoy!


p/s : Aku dah kehilangan banyak perkara dalam hidup aku, hinggakan aku tidak takutkan sebarang kehilangan melainkan Keluarga aku, dia, dan juga masa depan aku.

2 comments:

ili said...

Chocolate blueberryyyyy.. Dx nak jugakkk xD

Kiddo said...

dah habes... ili lambat >.<