CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Monday, July 19, 2010

INVISIBLE

Hmnn... Once again, just a little talk to myself.


Sebenarnya invisible ni bukan cara aku, tapi nak buat macam mana kan. Diatas sebab2 tertentu, aku buat keputusan ni. Keputusan ni bukan disebabkan dunia online. Tapi aku segan lak dengan member2 aku. Mana taknye, aku sorang je anak raja, cari kerja tak dapat2. Dorang semua kejap je dapat, apelah nasib. Tapi aku still akan mencuba. Never Give up dude, I LOVE YOU, I LOVE MYSELF =)


p/s : since aku ada berapa bulan je lagi, aku rasa baik aku kerja biasa2 je. Part time pun boleh. Kepala tak habis fikir study.

2 comments:

ili said...

Anak raja o.O Nak signnnn xD

Kiddo said...

ahaha... kenekan orang >.<