CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Wednesday, January 14, 2009

Ain...


For You

I don't know how to say...
I don't know how to start...
I just want you to know...
how I feel from inside...
I don't want you to leave...
I don't want you to cry...
Its just that you’re the best...
You are my best friend...


Ain...hmnn...harini lastday dia boleh enjoy2 nk on9, chatting, blogging semua ni...sbb esok dia nk smbg belaja dah...well...gudluck masa kat sana nnt k...blaja rajin2...jgn dok memaen je...(pasal die ni kuat maen..mcm xtau nk serius lak aku tgk)..ahahaha...joke je la...jgn marah eh Ain...igt...apa tujuan Ain ke sana...apa cita2 Ain...belajar sungguh2 untuk dapatkan apa yg Ain nak...ni la kata2 seorang kawan...ahahaha...

Apa yg aku boleh kata...aku suka kawan dgn die...walaupun die selalu kata dia ni sengal...tp itula diri dia yg aku suka...aku nk dia terus jd diri dia sendiri...aku suka buli dia...( ahahaha...dia ni memang selalu kena buli dengan aku pun..xp )...hari2 terakhir cuti aku ni pun byk yg aku habiskn dengan die...yela..bila bersama ngn org yg tak tau serius ni...kita pun jd tak serius...ahahaha...2 je la kot...rasanya macam terlalu byk yg nk d katakan..sampai tak terkata...huhu...

# - Ain..thanks sbb sudi berkawan dgn epol..walaupun epol ni banyak kekurangan...walaupun epol dalam keadaan DOWN mcm ni...Ain still boleh terima epol...epol minx maaf sgt2 sbb ada termarah kat Ain...n epol minx maaf sangat2 kalau ada menyakiti hati Ain...kat sana nnt belajar rajin2 k...epol mst bosan bila Ain xda nnt...mst rindu nnt...huhuhu...neway...jaga diri tu baik2 k...jgn lupa orang kat sini pulak...n sesuatu yg penting untuk d cakapkan...epol sayang Ain sangat2 sebagai seorang kawan...seronok dapat berkenalan dngan Ain...k...see u when i see u...Assalamualaikum...=)

You are my best friend,
My very best friend,
You make me happy,
Everyday,
You share your great snacks,
You share your best toys,
So please don't take...
My best friend away...


5 comments:

Anonymous said...

testing testing 1 2 3

Ann said...

testing2.. 123..
ahaaa...wey2!! bestnye.. aq msuk dlm blog..tp xda gmbar la..sedeynyeeeee....
gmbar la skli..heheheh...
promote la...
kuang3x!!

Kiddo said...

no pictures...harap maklum!
( i have my own reason )

Ann said...

no pictures? moh la mintak :)

Kiddo said...

i mean..no pictures will be displayed in my blog..accept mine...