CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Monday, January 16, 2012

Result MUET aku alakadar je?!!

Hmnn...

Ya memang result MUET aku tak seberapa, setakat Ban 3... tapi sebenarnya aku cukup bersyukur dengan apa yang aku terima. Peperiksaan MUET aku tu dijalankan ketika aku sedang menjalani peperiksaan akhir, aku langsung tak membuat sebarang persediaan...

Aku rasa, aku hanya dapat score pada 2 bahagian sahaja iaitu writing dan speaking sementara telinga aku yang tak berapa nak peka ni menyebabkan aku rasa aku tidak begitu menyerlah pada paper tu... tak dengar kot. Tambahan lagi, aku tak tahu kenapa aku rasa mengantuk gila semasa menjawab paper reading, hanya tuhan je yang tahu apa yang aku nampak atas paper waktu itu...

p/s : Apa pun syukur alhamdulillah diatas pemberiannya, awak kali terakhir buat karangan Bahasa Inggeris pun masa SPM dulu... ni nak ambil MUET kelas pun tak ada. Terima kasih juga pada owner blog dibawah ni... takde la aku kelu sangat nak mengeluarkan idea masa exam speaking =)

1 comments:

ilishaheera said...

Amboi, dia! Speaking!
Kira hebat tu tak dak kelaih MUET tapi dapat Band 3!!!