CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Tuesday, October 19, 2010

CINTA :)



Hmnn,

Aku pun tak tahu la kan, sana sini aku pergi, mesti cerita tentang cinta. Macam2 la, nak cakap satu persatu malas. Apa pun, bagi aku, perjalanan hidup aku masih jauh lagi. Mungkin belum masanya lagi untuk aku beri komitmen dalam hubungan :)

Aku tak buat keputusan ni sebab CINTA tu sesuatu yang menyakitkan ataupun sebagainya, cuma secara jujurnya, aku masih belum bersedia untuk ini. Mungkin suatu hari nanti. Aku masih aku, cuma aku takkan tunduk pada CINTA dan WANITA buat masa ini :)

Hmnn, bukan apa, cuba bayangkan, lelaki yang masih belum puas hidup bebas tetapi dah terikat dengan CINTA, macam mana agaknya? aku tengok kawan2 aku yang kahwin muda, member pergi melepak, enjoy, dia kena fikir pasal keluarga. Umur baru 22 beb, apa kes?

Aku nak capai cita2 aku dulu, bebas, rasa nikmat hidup dengan gaji sendiri dulu, buat apa yang aku nak, and then baru fikir tentang kahwin dan sebagainya. Bukan aku tak ada hubungan cinta, couple semua ni, cuma aku takkan dan tak mahu rasa terikat. I shall not bow to LOVE  and WOMEN. :)

Aku bukannya HEARTLESS, cuma aku tak mahu dikawal pada usia semuda ni. Hidup untuk dinikmati tanpa melupakan tanggung jawab kita, bukan untuk dirantai sebegitu sahaja. Please... UNDERSTAND ME. 

Kalau aku salah dalam hal ini, silalah beri pendapat anda secara terbuka disini, biar semua melihatnya. :D

1 comments:

Cik Bulat said...

tunduk depan saya cepat !! luku pala kang ! jgn melawannn !