CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Friday, September 24, 2010

Game Oh Game... Game ke?



Ahaa... aku rasa banyak benda bertukar menjadi agak bodoh sekarang. Mungkin sebab aku berlakon macam NOOB dan INNOCENT agaknya. Apa pun, buat masa ni aku layankan saje la.  Ahaa... tengok siapa yang GAME OVER.

Payah jugak nak berlakon NOOB ni, lebih2 lagi bila orang dah kenal cara kita kan. Puas aku cover, kantoi la pulak dengan sorang ni. Menyusahkan betul la, tapi dia ni pun macam nak GAME aku je, takpe2, kita tengok siapa yang kena GAME.

SORRY lah, aku bukan sengaja nak GAME orang, tapi tak dapat kawal perasaan lah. Ahaa, asek kena GAME dengan budak2 gedik tak sedar diri je, teringin jugak aku nak GAME orang. Jangan aku dok sebuk nak GAME orang sampai aku yang GAME OVER sudah.


p/s : Dah tentu aku tak buta, cuma terlalu lembab untuk faham. Esok2 menyesal. Aku memang saja post dalam bentuk yang orang tak boleh faham >:]

4 comments:

Noor Zulaikha said...

What can I say is,
Life is a GAME. So play it,
Life is a song, sing it,
and life is a LIFE, fight for it.

Ili Shaheera said...

Awat sha tak nampak gambaq tu..

EkaWeird said...

heh? da tu spe yg game over??

EkaWeird said...

lg satu... game ape tu?