CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Monday, June 21, 2010

My Old Habbo



Hmnn,

Kepala aku tengah berat memikirkan banyak perkara sekarang ni, aku pun tak tahu apa yang aku fikir, rasa berserabut. Sambil2 melayan kepala aku yang berat ni, aku saja buka balik game Habbo aku, dah lama tak main. Rindu dekat barang2 dan room aku yang dulunya penuh dengan orang. Sekarang ni Habbo da banyak berubah, dari Habbo sg yang menggabungkan PH, SG dan MY, merge ke Habbo satu dunia, bergabung dengan Habbo US, UK dan sebagainya. Habbo makin bosan, bukan sebab tak reti berbahasa Inggeris, tapi tak banyak benda yang boleh dibualkan dengan mereka.

- Aku rasa rindu itu seperti sesuatu yang merugikan.

2 comments:

EkaWeird said...

nanti rse2 nk maen habbo bgtau laa... memang bosan dh skrg ni. bg la ckit perabot tu.. hee~

Kiddo said...

ahaha... okaayy :)