CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Playlist


Friday, August 7, 2009


Hmnn,

Apa yang aku cakap, bukan untuk suka2, aku cakap, sebab aku nampak segalanya lain dari apa yang kau baritahu pada aku. Aku rasa macam ada yang tak kena, tapi aku tak boleh cakap dalam blog ni...terlalu terbuka.

Aku nampak segalanya lain dari apa yang aku dengar, tak sama, dan kadang2 aku rasa macam hanya dipergunakan, dan mungkin kau juga patut tanya soalan yang sama kau tanyakan pada aku, pada diri kau sendiri...

Dan kau kata aku selalu ambil apa yang sepatutnya milik kau, apa dia? apa yang aku ambil? aku boleh tinggalkan semua tu kalau kau rasa tak senang, tapi apa yang aku ambil?

Kau kata kau selalu ada bila aku ada masaalah, dengar masaalah aku. Ya, memang...aku berterima kasih banyak2 untuk segalanya. Tapi bukan aku yang tak pernah ambil tahu tentang kau, cuma kau yang tak pernah jawab setiap soalan aku...sentiasa ada "nanti"..tak pun senyap..kadang2 seakan2 kau tak nampak, tak dengar soalan yang aku tanyakan...

Bukan aku yang tak tanya, tapi kau yang tak nak kongsi..kau yang taknak buat aku faham. Even bila aku tanya kau ada dekat mana sekarang pun kau kata "nanti", yang aku cakap tu...cuma tekaan je, tak ada sesiapa pun yang bagitau aku..aku sendiri pun tak tahu betul atau tak...

Aku memang taknak semuanya jadi macam ni, aku hormat kau, lebih dari kawan2 aku yang lain, thanks sbb jadi kawan aku, thanks sbb selalu berada disisi aku...tapi aku kena cakap apa yang aku rasa...

Aku bukan nak attack kau...tak ada sebab...tak bawa sebarang keuntungan pun pada aku...kalau nak dibandingkan kau dengan aku...memang jauh bezanya...kau memang jauh lebih baik dari aku...kau memang ptt dapat jauh lebih baik dari aku...

2 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

sape wei??
ko ni tulis blog asyik nak mengamuk jer..

hehehhe apsal ko tak datang birthday Fatin???
muahahahahhaha

Broken Glass said...
This comment has been removed by the author.